تبلت لنوو مدل Phab Plus PB1-770M دو سیم کارت ظرفیت 32 گیگابایت
 

تبلت لنوو مدل Phab Plus PB1-770M دو سیم کارت ظرفیت 32 گیگابایت

(0)    






مشخصات
تعداد سیم کارت دو سیم کارت
توضیحات سیم کارت سایز میکرو (0.76 × 12 × 15 میلیمتر)
حافظه داخلی 32 گیگابایت
مقدار رم 2 گیگابایت
ابعاد سایز میکرو (0.76 × 12 × 15 میلیمتر)
وزن 229 گرم
اندازه 6.8 اینچ
نسبت ابعاد نمایشگر 16:9
نسبت صفحه نمایش به بدنه 70.7 درصد
رزولوشن (1920 × 1080) Full HD
تراکم پیکسلی 324 پیکسل در هر اینچ
تراشه Qualcomm MSM8939 Snapdragon 615
دوربین دارد
کیفیت دوربین 13.0 مگاپیکسل
فناوری فوکوس فوکوس خودکار (AutoFocus)
سرعت فیلمبرداری رزولوشن (1920 × 1080) Full HD با سرعت 30 فریم بر ثانیه
کیفیت فیلمبرداری (Full HD (1080 × 1920), HD (720 × 1280
دوربین سلفی 5.0 مگاپیکسل
پردازنده مرکزی 8 هسته ای (2 پردازنده 4 هسته ای Cortex-A53)
نوع پردازنده 64 بیتی
فرکانس پردازنده مرکزی 4 هسته با سرعت 1.5 گیگاهرتز و 4 هسته با سرعت 1.0 گیگاهرتز
پردازنده گرافیکی Adreno 405
سیستم عامل اندروید
نسخه سیستم عامل اندروید 5.0 (لالی پاپ)
شبکه های ارتباطی 2G, 3G, 4G
شبکه 2G GSM 850 / 900 / 1800 / 1900 برای هر دو سیم کارت
شبکه 3G HSDPA 850 / 900 / 1900 / 2100
شبکه 4G LTE Band 1(2100), 3(1800), 7(2600), 38(2600), 39(1900), 40(2300), 41(2500)
فناوری‌های ارتباطی بلوتوث، EDGE ،GPRS ،WiFi
Wi-Fi Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac, WiFi Direct, Hotspot
بلوتوث نسخه 4.0، A2DP
رادیو رادیو FM
درگاه ارتباطی Micro USB، استاندارد 2.0
بلندگو دارد
خروجی صدا جک 3.5 میلیمتری صدا
جک 3.5 میلیمتری صدا دارد
باتری قابل تعویض ندارد
مشخصات باتری باتری لیتیوم پلیمری با ظرفیت 3500 میلی آمپر ساعت

معرفی محصول
فبلت (Phablet) مرکب از دو واژه‌ی فون (Phone) و تبلت (Tablet) است. همان‌طور که از نام این محصول پیداست، فبلت‌ها دستگاه‌هایی هستند که ژن تبلت‌ها و گوشی‌های هوشمند در رگ‌های آن‎ها جریان دارد. بدین معنی که فبلت‌‎ها نه به اندازه‌ی گوشی‌ها، کوچک و نه به اندازه‌ی تبلت‌ها بزرگ هستند؛ همچنین جابجایی فبلت‌‎ها نه به اندازه‌ی تبلت‌ها، سخت و نه به اندازه‌ی گوشی‌ها، راحت است. فبلت‌‎ها دقیقا بر مرز دو فرم‌فکتور گوشی ...
نمایش بیشتر ...
فبلت (Phablet) مرکب از دو واژه‌ی فون (Phone) و تبلت (Tablet) است. همان‌طور که از نام این محصول پیداست، فبلت‌ها دستگاه‌هایی هستند که ژن تبلت‌ها و گوشی‌های هوشمند در رگ‌های آن‎ها جریان دارد. بدین معنی که فبلت‌‎ها نه به اندازه‌ی گوشی‌ها، کوچک و نه به اندازه‌ی تبلت‌ها بزرگ هستند؛ همچنین جابجایی فبلت‌‎ها نه به اندازه‌ی تبلت‌ها، سخت و نه به اندازه‌ی گوشی‌ها، راحت است. فبلت‌‎ها دقیقا بر مرز دو فرم‌فکتور گوشی و تبلت قرار دارند. طبق قانون نانوشته‌ای که وجود دارد، فبلت‌‎ها دستگاه‌هایی با اندازه‌ی نمایشگر 5.1 تا 6.99 اینچ هستند. در حقیقت با توجه به اندازه‌ی بزرگ فبلت‌‎ها، می‌توان گفت که تماشای فیلم و مرورگری‌وب در آن‌ها بسیار لذت‌بخش‌تر از گوشی‌هاست؛ اما کسانی که به دنبال خرید چنین دستگاهی می‌روند، باید با قابلیت جابه‌جایی نسبتا سخت آن ‌هم کنار بیایند.

بدون شک باید شرکت سامسونگ را پیشگام و پیشتاز حوزه‌ی فبلت‌‎ها (گوشی‌های بزرگ) تاکنون بدانیم. این شرکت کره‌ای، نخستین فبلت خود را در سال 2011 میلادی و با نام «گلکسی نوت» روانه‌ی بازار کرد و توانست نگاه مردم را به این نوع دستگاه‌ها عوض کند؛ گرچه این محصول نخستین فبلت دنیا نبود. رفته‌رفته با کاهش قیمت و افزایش قابلیت‌های فبلت‌‎ها، مردم هم روی خوشی به این دستگاه‌ها نشان دادند. همین امر سبب شد حتی سازندگانی که روزی ساخت این دستگاه‌ها را تابو می‌دانستند، دست به تولید آن بزنند. محبوبیت فبلت‌‎ها به‌قدری زیاد شد که خبرگزاری رویترز، سال 2013 میلادی را «فبلت‌» نام نهاد. با توجه به پیشی‌گرفتن رشد فروش جهانی فبلت‌‎ها از لپ‌تاپ‌ها و دسکتاپ‌ها در سال 2014 میلادی، روزنامه‌ی معروف نیویورک تایمز، آینده‌ی دنیای کامپیوترها را متعلق به فبلت‌‎ها دانست و آن را محبوب‌ترین نوع گوشی‌های هوشمند خواند. اما این فقط شرکت سامسونگ نبود که جرات و جسارت فراوانی در زمینه‌ی فبلت‌‎ها از خود نشان داد. در سال 2015 میلادی، شرکت‌های چینی توانستند پا را فراتر از برخی استانداردها بگذارند و بزرگ‌ترین گوشی‌های هوشمند ممکن را بسازند. «لنوو فب پلاس» یکی از فبلت‌های بزرگ‌، به‌صرفه‌ و ارزشمند تولیدشده تاکنون است. در حقیقت لنوو با تولید این گوشی خوش‌ساخت و بسیار بزرگ قصد دارد کمی دیدگاه کاربران را در مورد فبلت‌‎ها تغییر دهد و از این طریق بتواند آن‌ها را به سمت محصولات خود جذب کند. حال بیایید تا با هم به بررسی لنوو فب پلاس بپردازیم و ببینیم که ژن گوشی این محصول بیشتر است یا ژن تبلت آن؟

طراحی و ساخت

        حتی با درنظرگرفتن استاندارد فبلت‌‎ها هم لنوو فب پلاس دستگاه بزرگی به حساب می‌آید؛ اما اگر بخواهیم از دید یک تبلت به این محصول نگاه کنیم، بدون شک باید فب پلاس را جزو تبلت‌های کوچک‌ و خوش‌دست‌ تولیدشده تا این لحظه بدانیم. این گوشی دارای ابعادی به طول 188.6 و عرض 96.6 میلی‌متر است. اما لنوو تا آنجا که توانسته ضخامت این فبلت را به حداقل رسانده است. این محصول تنها 7.6 میلی‌متر ضخامت دارد.

        لنوو در طراحی و ساخت این گوشی سنگ‌تمام گذاشته است. این گوشی دارای بدنه‌ای یکپارچه فلزی بوده و بسیار خوش‌ساخت و زیبا ساخته شده است. اگر بخواهیم بحث زیبایی این محصول را کنار بگذاریم، به شباهت بسیار زیاد آن به آیفون‌ها می‌رسیم. این محصول به‌طور انکارناپذیری به خانواده‌ی پلاس آیفون‌ها شباهت دارد؛ از لبه‌های خمیده گرفته تا خط‌های پلاستیکی قاب پشتی. از محل قرارگیری درگاه شارژ گرفته تا محل قرارگیری لنز دوربین اصلی. واقعا باید اقرار کنیم که لنوو جزو معدود شرکت‌هایی است که به زیبایی هرچه‌تمام‌تر از طراحی آیفون‌ها الهام گرفته است. کیفیت ساخت و مشخصات فنی این محصول کاملا با قیمت آن همخوانی دارد.

    مطمئنا فب پلاس سبک‌ترین گوشی هوشمند تولیدشده تاکنون به حساب نمی‌آید؛ اما با توجه به توزیع وزن مناسب این دستگاه، این گوشی 229 گرمی هرگز شما را به‌سختی و تقلا نخواهد انداخت. اگر بخواهیم تجربه‌ی کاربری چندروزه‌ی خود را در مورد کار با این گوشی در اختیارتان بگذاریم، باید بگوییم که فب پلاس هرگز گوشی سنگینی نیست و حتی اندکی از وزن حقیقی‌اش هم سبک‌تر به نظر می‌رسد. درنهایت باید بگوییم که فب پلاس گوشی هوشمندی است که در لباس تبلت درآمده است. این محصول هم مانند تبلت‌ها دارای نمایشگر بزرگ و جذاب است و هم مانند گوشی‌ها، قابلیت حمل‌ونقل نسبتا آسانی دارد. هم خوش‌ساخت و مرغوب و هم بزرگ و جذاب است.    

نمایشگر

        همان‌طور که احتمالا تاکنون متوجه شده‌اید، اصلی‌ترین ویژگی لنوو فب پلاس، اندازه‌ی بسیار بزرگ آن است. این محصول به نمایشگر 6.8 اینچی با کیفیت Full HD و فناوری IPS مجهز شده است. لنوو با درنظرگرفتن این اندازه برای فب پلاس به فکر اختراع دوباره‌ی فبلت‌هاست. حال بیایید با هم بررسی کنیم که چقدر این اندازه‌ی بزرگ نمایشگر می‌تواند در موفقیت فب پلاس تاثیرگذار باشد‌.      

در حقیقت اگر فب پلاس را یک گوشی هوشمند بدانیم، آن‌گاه این اندازه‌ی نمایشگر بسیار به چشممان بزرگ خواهد آمد و باید آن را جزو گوشی‌های هوشمند بزرگ‌ بدانیم؛ اما اگر آن را یک تبلت بدانیم، قطعا جزو تبلت‌های کوچک‌ بازار به‌حساب خواهد آمد. با توجه به استانداردها و تعاریفی که از گوشی‌ها و تبلت‌ها مطرح است، باید فب پلاس لنوو را یک گوشی هوشمند دانست؛ بنابراین باید بگوییم که کار با این گوشی 6.8 اینچی در عین جذابیت‌های فراوان، با کمی سختی همراه است. به‌عنوان‌مثال برقراری مکالمه با این فبلت، کمی دشوار و شاید خنده‌دار باشد؛ همچنین نگه‌داشتن این گوشی به مدت طولانی، شما را به‌سختی خواهد انداخت. مطمئنا کسانی که سراغ خرید این محصول می‌روند، از قابلیت حمل‌ونقل نسبتا سخت آن هم چشم‌پوشی می‌کنند. بدون هیچ شک و شبهه‌ای باید گفت که اندازه‌ی بسیار بزرگ نمایشگر این گوشی، می‌تواند تجربه‌ی بسیار خوبی از تماشای فیلم و ویدئو در اختیار کاربران قرار دهد. همچنین نسبت تصویر 16 به 9 هم که عموما در تلویزیون‌ها شاهد آن هستیم، می‌تواند در تجربه‌ی فیلم‌دیدن بسیار تاثیرگذار باشد. نسبت نمایشگر به بدنه‌ی فب پلاس 70.95 درصد است که این موضوع بر حاشیه‌ی نمایشگر منطقی و کم این محصول دلالت دارد. علاوه‌براین، دمای رنگ‌ها در نمایشگر فب پلاس حدود 7200 کلوین و اندکی به سردی متمایل است. اما اگر بخواهیم کمی در مورد کیفیت نمایشگر این فبلت سخت‌گیری کنیم، باید ضعف اصلی آن را روشنایی نسبتا پایین آن بدانیم. حداکثر روشنایی فب پلاس 257 نیتس (nits) است؛ ازاین‌رو می‌توان گفت که کار با این فبلت در محیط‌های بیرون، کمی سخت خواهد بود.

        نکته‌ی جالب دیگری که پس از مدتی کارکردن با فب پلاس به آن برخوردیم، این بود که گوشی‌های با نمایشگرهای 4 تا 5 اینچی بسیار به نظرمان کوچک می‌رسید. کار با نمایشگر بزرگ این فبلت چنان تاثیر عمیقی روی ما گذاشته بود که نمایشگرهای زیر 5 اینچ به چشممان کوچک می‌آمدند! درنهایت با یک نگاهی کلی و سریع به مشخصات نمایشگر این فبلت، می‌توان گفت که لنوو جز به‌کاربردن نمایشگر بزرگ در فب پلاس، سخاوت دیگری خرج نکرده است.    

سخت‌افزار

لنوو سخت‌افزاری در فب پلاس به کار برده که نه می‌توان آن را محصولی پرچم‌دار دانست و نه دستگاهی میان‌رده‌ی صرف قلمداد کرد. اگر بخواهیم تعبیر درست و دقیقی در مورد این فبلت داشته باشیم، باید آن را میان‌رده‌ای ممتاز و روبه‌بالا به‌حساب بیاوریم. این گوشی در اکثر بنچ‌مارک‌ها از رقیبان هم‌رده‌ی خود بهتر ظاهر شد و توانست امتیاز بالاتری را کسب کند. مغز متفکر این فبلت چینی را تراشه‌ی اسنپدراگون 615 شرکت کوالکام تشکیل می‌دهد. این تراشه در خود دو پردازنده‌ی چهارهسته‌ای Cortex-A53 با سرعت‌های 1.0 و 1.5 گیگاهرتز و یک رم دو گیگابایتی از نوع DDR3 می‌بیند و می‌تواند به‌راحتی از پس اجرای برنامه‌های روتین سیستم‌عامل اندروید برآید؛ اما عملکرد این گوشی به‌هیچ‌عنوان با پرچم‌داران اندرویدی قابل‌قیاس نیست و کمی از آن‌ها ضعیف‌تر است. به‌طورکلی ضعف این پردازنده در اجرای برنامه‌های گرافیکی و سنگین پیدا خواهد شد. فب پلاس در نسخه‌ی ششم از بنچ‌مارک ترکیبی AnTuTu امتیاز 30383 را کسب کرد؛ همچنین این فبلت در بخش تک‌هسته‌ای آزمون Geekbench 3.0 نمره‌ی 620 و در بخش چندهسته‌ای، نمره‌ی 2280 را به دست آورد.  

لنوو 32 گیگابایت حافظه‌ی داخلی برای این دستگاه در نظر گرفته است که به دلیل حجم برنامه‌های از پیش نصب شده در این گوشی، حدود 25 گیگابایت آن در اختیار کاربران قرار خواهد گرفت. امکان افزایش حافظه هم به‌وسیله‌ی کارت microSD در این گوشی وجود دارد. درست مانند بسیاری از گوشی‌های میان‌رده‌ی دیگر، فب پلاس هم دارای دو شیار سیم‌کارت پشتیبانی است و از شبکه‌های 3G و 4G پشتیبانی می‌کند. از این مسئله مهم‌تر، فب پلاس دارای قابلیت مکالمه‌ی تلفنی است. از دیگر ویژگی‌های این گوشی می‌توان به اسپیکر استریو و پشتیبانی از OTG اشاره کرد.

باتری

لنوو می‌توانست با توجه به اندازه‌ی بسیار بزرگ فب پلاس، از باتری با ظرفیت بیشتری استفاده کند؛ باوجوداین، باتری 3500 میلی‌آمپرساعتی این فبلت، شارژدهی رضایت‌بخش و قابل‌قبولی دارد. لنوو در مورد باتری این فبلت ادعا می‌کند که می‌تواند حداکثر تا 14 روز در حالت آماده‌باش (استندبای) و 24 ساعت (یک روز) در استفاده‌ی نرمال سرپا بایستد. با یک تقریب خوب می‌توان گفت که ادعایی که لنوو در مورد میزان شارژدهی این فبلت کرده، درست است.

سیستم‌عامل

لنوو در فب پلاس ترجیح داده تا آنجا که امکان دارد، اکثر ویژگی‌های اندروید استوک (خالص) را بیاورد. در واقع، شباهت زیاد این محصول به محصولات خانواده‌ی نکسوس، می‌تواند جای بسی خوشحالی و شگفتی برای برخی کاربران داشته باشد. اندروید نسخه‌ی 5.0.1 موسوم به لالی‌پاپ به‌طور پیش‌فرض در این دستگاه اجرا می‌شود. مهم‌ترین شباهت محیط سیستم‌عامل این فبلت با دستگاه‌های نکسوس را می‌توان در شخصی‌سازی‌های صفحه‌ی هوم اسکرین و طراحی «متریال دیزاین» در برخی برنامه‌ها دانست. با ظاهر جذاب و نکسوس‌گونه‌ی محیط رابط‌کاربری این فبلت، انتظار می‌رود که لنوو این رویه‌ را در محصولات آینده‌ی خود هم پیاده کند.

لنوو ادعا می‌کند با قابلیت‌هایی که برای فب پلاس به کار برده، این محصول کاملا برای استفاده‌ی یک‌دستی مناسب است. یکی از بهینه‌سازی‌های مهمی که این شرکت چینی برای این دستگاه عظیم‌الجثه‌ انجام داده، قابلیت کوچک‌کردن صفحه‌نمایش است. کاربران می‌توانند با نوشتن حرف «C» (زمانی که صفحه‌نمایش روشن است)، اندازه‌ی نمایشگر گوشی را به‌طور قابل‌توجهی کوچک کنند تا بدین‌وسیله بتوانند به‌طور یک‌دستی با این فبلت کار کنند؛ اما فراموش نکنید، مادامی که در حال استفاده از این قابلیت هستید می‌توانید یک‌دستی با آن کار کنید؛ در غیر این صورت، باید از هر دو دست خود کمک بگیرید. دیگر ویژگی جذابی که لنوو برای تجربه‌ی کاربری راحت‌تر با این فبلت به کار برده، قابلیت «Double Tap to Wake» است. به‌وسیله‌ی این ویژگی می‌توانید با دو بار ضربه روی نمایشگر (زمانی که دستگاه قفل است) آن را روشن کنید. باید بگوییم که لنوو نهایت تلاش خود را برای سهولت استفاده‌ی کاربران از این فبلت انجام داده است؛ بنابراین باید این شرکت چینی را از این بابت ستود. اما لنوو از به‌کاربردن یک ویژگی بسیار مهم و کاربردی در این محصول که قرار است هم به‌عنوان گوشی و هم به‌عنوان تبلت ایفای نقش کند، غافل شده است. فب پلاس از قابلیت multi-users (چند کاربر) پشتیبانی نمی‌کند؛ بنابراین نمی‌توانید این محصول را با طیب‌خاطر با دوستان خود به اشتراک گذارید

دوربین

کیفیت متوسط عکس‎های هر دو دوربین این دستگاه، گویای این مطلب است که دوربین فب پلاس شباهت بسیار زیادی به فرم‌فکتور تبلت‌ها دارد؛ البته می‌توان گفت که با اندازه‌ی بزرگی که این فبلت دارد، عکاسی با آن کمی سخت است. لنوو حسگر OmniVision را برای دوربین اصلی این فبلت به کار برده که می‌تواند تصاویری را با حداکثر کیفیت 4128 × 3096 پیکسل (معادل با 13 مگاپیکسل) ثبت کند. لنز دوربین این گوشی دارای درجه‌ی دیافراگم f/2.2 است و نمی‌تواند عکس‌های روشن و با جزئیات را در محیط‌های تاریک بگیرد؛ اما وجود دو فلش LED با رنگ‌های گرم و سرد می‌تواند به کاربران در این شرایط کمک کند. کیفیت عکس‌های گرفته‌شده با دوربین این دستگاه در مقایسه با عموم تبلت‌ها قابل‌قبول و راضی‌کننده است؛ اما زمانی از کیفیت متوسط عکس‌های این محصول ناخشنود می‌شوید که آن را با دوربین گوشی‌های هوشمند مقایسه کنید. عکس‌های گرفته‌شده با فب پلاس از جزئیات بالایی برخوردار نیست و کمی رنگ‌ها با واقعیت فاصله دارد. مهم‌ترین مشکل دوربین اصلی این تبلت به وجود تاخیر چندثانیه‌ای در ثبت تصاویر مربوط می‌شود. به‌بیان‌دیگر می‌توان گفت زمان ورود نور به دوربین این دستگاه جهت ثبت تصاویر از عموم گوشی‌های هوشمند کمی بیشتر است و این مسئله می‌تواند شما را در گرفتن سوژه‌های در حال حرکت ناامید کند.

از قابلیت‌های مهم عکاسی این فبلت می‌توان به فوکوس خودکار، حالت عکاسی پانوراما و HDR اشاره کرد. قابلیت فیلم‌برداری این دستگاه هم درست مانند دیگر گوشی‌ها و تبلت‌های هم‌رده‌ی خود است. دوربین اصلی فب پلاس می‌تواند با حداکثر کیفیت Full HD و با سرعت 30 فریم بر ثانیه فیلم‌برداری کند. دوربین سلفی این فبلت می‌تواند تصاویری را با رزولوشن 5 مگاپیکسل بگیرد که کیفیت آن‌ها مشابه دوربین اصلی آن است.

جمع‌بندی

       تمرکز اصلی لنوو در فب پلاس روی نمایشگر و کیفیت صدا بوده است؛ بنابراین پربیراه نگفته‌ایم اگر بگوییم که فب پلاس محصولی با محوریت سرگرمی و مالتی‌مدیا بوده است. به‌عبارت‌دیگر باید بگوییم که اگر به دنبال گوشی هوشمندی هستید که هم‌قدوقواره‌ی تبلت‌ها باشد و از قیمت به‌صرفه‌ای بهره ببرد، قطعا «لنوو فب پلاس» یکی از بهترین گزینه‌های خرید شما به‌حساب خواهد آمد. این گوشی با بدنه‌ی خوش‌ساخت فلزی، مشخصات سخت‌افزاری قابل‌قبول و پشتیانی از دو شیار سیم‌کارت و شبکه‌ی 4G یکی از بهترین انتخاب‌ها در بین گوشی‌های با ابعاد بزرگ به حساب می‌آید.

 



نظرات


برای ثبت نظر وارد حساب کاربری خود شوید



اپلیکیشن اپلیکیشن

دانلود اپلیکیشن

اپلیکیشن را دانلود کنید و هر روز تخفیفات هیجان انگیز مشاهده کنید
دریافت اپلیکیشن دریافت اپلیکیشن دریافت اپلیکیشن دریافت اپلیکیشن

راه های ارتباطی
تلفن پشتیبانی: ساعات کاری شرکت: از شنبه الی چهارشنبه ساعت 9 صبح الی 17 و پنجشنبه ها ساعت 9 صبح الی 14
آدرس دفتر مرکزی : ایران، تهران، خیابان سهروردی شمالی ، کوچه افشارجوان ، پلاک 2 ، واحد3 تلفن :02191690823  
 
  logo-samandehi 
   
وام سیتی فروشگاه اینترنتی از درگاه های امن مثل به پرداخت ملت پارسیان استفاده میکند .